RADA MANOJLOVIĆ: Žao mi je što još jednom nisam videla Batu!

416
SHARE

Velimir Bata Živojinović,  Rada Manojlović,  umro,  preminuo,  žalostSKANDAL – Popularna Zvezda Granda, pevačica Rada Manojlović je bila omiljena pevačica Bate Živojinovića.

Legendarni glumac je bio oduševljen Radinim glasom, a posebno ga je potresl kada je čuo pevačicinu životnu priču.

Naime, popularna pevačica je rano ostala bez majke, ali je ipak uspela da se izbori za mesto na estradi, što je Bata Živojinovići zuzetno cenio, prenosi Kurir.

Mlada pevačica je pre tri godine na Uskrs zvanično upoznala Batu kada ga je posetila u njegovom porodičnom domu na Zvezdari.

– Bio je to jedan izuzetno emotivan susret. Bata je na mene ostavio veoma jak utisak. Ponosna sam i srećna što sam imala tu čast da ga upoznam. Danas mi je teško da shvatim da on više nije s nama. Mnogo mi je žao njegove Lule, osećam njen bol. Toliko sam želela da ga još jednom vidim, ali, nažalost, stalno sam bila na putu, pa nisam imala priliku. Ipak, nikad nisam prekinula kontakt s Batinom porodicom. On će za mene uvek biti poseban čovek.

Od svih filmova i serija u kojima je glumio, najviše sam volela njegov lik deke Aranđela iz serije „Srećni ljudi“, koju sam gledala kao dete. Bio je zaista veliki glumac – rekla je kroz suze Rada za Kurir.

loading...