RADA MANOJLOVIĆ PRETERALA: Napravila problem na snimanju, svi je iskulirali!

1913
SHARE

Rada Manojlović, kolege , preterala , snimanje , problem , iskulirali je , kašnjenjeSKANDAL – Popularna Zvezda Granda je poznata po po kašnjenju na sve bitnije događaje.

Pevačica Rada Manojlović je nedavno odustala od mesta u žiriju muzičkog takmičenja “Neki novi klinci”, jer nikada nije uspela da stigne na vreme za snimanje.

Njene kolege su se bunile zbog toga, a popularna Rada šokirala članove “Grand” produkcije kada je na snimanje novogodišnjeg programa kasnila čak tri sata.

“Rada je stigla sa tri sata zakašnjenja. Kada su je organizatori ugledali, rekli su joj da mota čekati svoj red, s obzirom na to da je kasnila, a da su svi ostali stigli na vreme i ispoštovali satnicu.

Ona se smestila u jedan ćošak, i čekala da dođe njeno vreme da izađe na binu. Većina njenih kolega šuškala je o tom događaju, posebno o činjenici da Rada uvek kasni”, rekao je izvor koji se našao na licu mesta, a prenosi Kurir.

Rada Manojlović, Haris Berković , dečko , ljubav , veza

RADA MANOJLOVIĆ ZALJUBLJENA DO UŠIJU: Moj Haris SVE IMA! Kujemo planove za PORODICU i…

SKANDAL – Popularna Zvezda Granda, Rada Manojlović ne krije da je do ušiju zaljubljna  u kolegu Harisa  Berkovića. Pevačica je za medije ispričala zbog čega…
loading...