Rada Manojlović: Pokušali su da mi ubiju oca! IŠĆUPALI VOLAN I PREVRNULI AUTO U KOJEM JE BIO!!

2249
SHARE

Rada ManojlovićSKANDAL – Popularna pevačica Rada Manojlović ispričala kako je njen otac jedne prilike umalo stradao.

Iako mediji pišu o tome kako je pevačica u ratu sa svojim ocem jer on ne odobrava vezu sa Harisom Berkovićem izvori bliski pevačic su naveli da to nije istina.

Pevačica je na ovu temu u izjavi za Svet navela. 

Moja otac je bio žrtva tokom perioda kada je radio kao moj menadžer. Nikada neću zaboraviti kada su pokušali da ga ubiju tako što su prevrnuli automobila u kom je spavao i iščupali mu volan.

Prestravila sam se, ali na svu sreću, iz svega je izašao nepovređen. Moj otac je izuzetno spretan i snalažljiv čovjek, a i imali smo mnogo sreće, rekla je Rada i opisala kako je i ona nebrojeno puta bila napadnuta:

– Jednom je pijani gost sa repetiranim pištoljem upao pod šator u kom sam pjevala i uzviknuo: “Sve ću da vas pobijem!”

– I to samo zato što pevač sa kojim sam rada radila nije znao da otpeva neku pesmu koju je ovaj tražio. Jedino što je tada učinilo da se osećam zaštićenom jeste upravo što je moj tata bio sa mnom. Inače, ne stidim se što sam pevala na takvim mjestima. Na to sam izuzetno ponosna.

Rada Manojlović, Haris Berković, pevačica, otac, veza, mlađi dečko, protiv

SKANDAL! RADIN OTAC JOŠ UVEK NIJE UPOZNAO HARISA: Nema od toga NIŠTA, to je…

SKANDAL – Popularna Zvezda Granda je već duže od godinu dana u ljubavi sa devet godina mlađim kolegom Harisom Berkovićem Pevačica Rada Manojlović još uvek nije svog dragog…
loading...