RADA MANOJLOVIĆ POBEGLA U AMERIKU: Ne može da izdrži razdvojenost od Harisa!

2958
SHARE

Rada Manojlović, Haris Berković, Amerika, pobegla, razdvojenostSKANDAL – Atraktivna pevačica Rada Manojlović spakovala je kofere i otišla u daleku Ameriku.

Ranije se nije znalo da je pevačica otišla u zagrljaj dečku Harisu Berkoviću, koji je u Americi na turneji, te su pojedini mediji spekulisali da je Rada zbog ljubomore napustila Srbiju.

Ipak, pevačica je odlaskom u Ameriku demantovala ove spekulacije, a očigledno je da njih dvoje nisu mogli da izdrže jedno bez drugog pa će u Americi narednih pet dana uživati u prazničnoj atmosferi Njujorka.

Poznato je da je Haris otputovao pre nešto manje od mesec dana na turneju, ali je to za njih dvoje bio veoma dug period,.

“Još pre nego što je Haris otputovao, njih dvoje su razmišljali o tome da Rada dođe kod njega, ali je dogovor bio da doputuje na kraju njegove turneje. Međutim, čim su prošle dve nedelje, njih dvoje su počeli da kriziraju, počeli su učestalo da se čuju i više nije bilo dileme da će se taj susret dogoditi dosta ranije. Kako je Haris imao pauzu u nastupima između 17. i 23. decembra, on joj je predložio da odmah nakon njenog koncerta u Hrvatskoj kupi kartu i dođe kod njega. Sreća da je i ona u tom periodu imala slobodne dane, pa je istog trenutka rezervisala kartu, koju je zbog kratkog roka rezervacije platila tri puta skuplje”, kaže izvor.

“Njih dvoje su kao tinejdžeri i sve vreme se dopisuju. Nisu ni slutili da će im razdvojenost tako teško pasti. Rada je prekjuče stigla u Ameriku i od tada se više nikome ne javljaju. Konačno bez tenzije zbog tezgi lutaju ulicama Njujorka i uživaju u novogodišnjoj euforiji koja je obuzela Amerikance. Posećuju najskuplje restorane. Kako su se videli posle 27 dana, njih dvoje koriste svaki trenutak da budu sami u hotelskoj sobi, dok će šoping i posete novogodišnjim sajmovima malo da sačekaju. Rada ostaje pet dana kod Harisa, nakon čega oboje imaju ubitačan tempo što se tiče nastupa”, rekao je izvor za Kurir.

Rada Manojlović, kolege , preterala , snimanje , problem , iskulirali je , kašnjenje

RADA MANOJLOVIĆ PRETERALA: Napravila problem na snimanju, svi je iskulirali!

SKANDAL – Popularna Zvezda Granda je poznata po po kašnjenju na sve bitnije događaje. Pevačica Rada Manojlović je nedavno odustala od mesta u žiriju muzičkog takmičenja…

 

loading...