facebook
SKANDAL NOVINE

RADA MANOJLOVIĆ OTKRILA: Niko ne brani moju ljubav!!

Rada Manojlović , Haris Berković , istina ,ljubav ,veza ,kriju , detaljiSKANDAL – Popularni estradni par, Rada Manojlović i Haris Berković su svakodnevno u centru pažnje javnosti.

Njihovu ljubav su mnogi podržali, ali su je pojedini proglasili i za “zabranjenu“. Popularna pevačica je kao gost u emisiji “Ami G Show” konačno progovorila na ovu temu:

Popularna Rada je otkrila zašto su na početku krili vezu ali i da li su njihovi roditelji protiv njih.

“Nije istina da nam brane. Dugo sam krila tu vezu i mislim da sam trebala još. Mislila sam ako se ne govori o tome da se neće ni pisati, ali ne ide. Nisam htela da demantujem ni da potvrdim ali su onda krenuli razni naslovi jer sve te razlike među nama mame novinare. Možda je razlika u godinama zanimljiva. 9 godina, on ima 22 godine”, navela je popularna pevačica.

Rada Manojlović , Haris Berković , istina ,ljubav ,veza ,kriju , detaljiOgnjen je šaljivo dodao da je  Haris mlad i da ne zna šta je levo, ali je pevačica imala pravi odgovor:

“Ognjene, da ti kažem, zna on sve. Oni od 24.-25. su matori”, rekla je pevačica.

“Mi to nismo ništa komentarisali i onda su možda zato novinari počeli da spekulišu. A onda moj tata koji je genije, rođen za šou biznis zaista. Uvek me pozove posle neke naslovne i kaže “Ja ovo nisam tako rekao”. Ne brani nam niko ništa! Ali ispade da je zanimljivo da se priča da je to zabranjeno. Niti Haris preti svom ocu, niti ja pretim svom. ”

Rada Manojlović, Haris Berković , dečko , ljubav , veza

RADA MANOJLOVIĆ ZALJUBLJENA DO UŠIJU: Moj Haris SVE IMA! Kujemo planove za PORODICU i…

SKANDAL – Popularna Zvezda Granda, Rada Manojlović ne krije da je do ušiju zaljubljna  u kolegu Harisa  Berkovića. Pevačica je za medije ispričala zbog čega…
Rada Manojlović , Haris Berković, zajednički život, Harisov otac, Mirsad Berković

HARIS I RADA – BOSANSKO-SRPSKI ROMEO I JULIJA!! Brane im da žive zajedno!

SKANDAL – Popularni estradni par, Rada Manojlović i Haris Berković odlučili su da počnu zajednički život. Ipak, mediji su objavili da njihovu odluku na sve…
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

POPULARNO

loading...
To Top