facebook
SKANDAL

Rada Manojlović isprozivala Slobu i Luni poslala ŽESTOKU poruku! VIDEO

Rada-Manojlovic-amidzi-sou-sloba-luna

Rada-Manojlovic-amidzi-sou-sloba-lunaSKANDAL – Prepucavanje između Rade Manojlović i Lune Đogani se nastavlja.

– Sloba je tip muškarca na kojeg nikada ne bih mogla da bacim pogled, a kamoli da balavim zbog njega – izjavila je Rada u emisiji “Amidži šou” I isprozivala i Slobu i Đoganijevu.

 

– Pronašli su sliku sa “Pinkovog” novogodišnjeg programa, dečko me je pitao da se fotografišemo… Ništa nije bilo. S kim će, nego sa mnom da ga spoje, to je sasvim normalno – izjavila je Rada.

– Meni je sad stvarno neprijatno, jer je Anabela tu. Luna je bila malo nesigurna, i očigledno je da taj zatvoreni prostor uzima danak, kasnije je skapirala šta je rekla i povukla je to što je ispričala. Bez obzira što je Sloba kulturan, i nenametljiv, on je za mene slabić i kukavica, i želela sam da žene posavetujem da se klone muškaraca kako što je Sloba.

– To je takav profil ljudi kojem moraš da kažeš: “Idi sedi, idi jedi, idi baci đubre”… Ako ništa ne osećaš prema Kiji, što si se ženio s njom tri meseca pre rijalitija?

– Sloba je tip muškarca na kojeg nikada ne bih mogla da bacim pogled, a kamoli da balavim zbog njega, a Luni poručujem da nauči da postoje devojke koje ne balave za zauzetim muškarcima – poručila je Rada Manojlović.

Pogledajte priloženi video i šta je Rada rekla o Slobi i Luni:

 

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


  Kucanica
Loading...

POPULARNO

loading...
To Top
Real Time Web Analytics