facebook
RADA MANOJLOVIĆ Rada Manojlović SKANDAL NOVINE

Rada Manojlović drhtavim glasom progovorila o najtežim trenucima! VIDEO

Rada Manojlović

SKANDAL – Popularna pevčaica Rada Manojlović rano se suočila sa najtežim gubitkom u porodici.

Njena majka je preminula nakon borbe sa opakom bolešću, a o njoj i njenoj sestri brinuo je otac. Pevačica često odlazi na lekarske preglede, a otkrila je i zbog čega.

“Ja sam neko ko vodi računa o svom zdravlju. Često možete da me vidite u raznim klinikama, na preventivnim pregledima i na infuziajama. Mnogo volim sebe. Desilo nam se to što nam se desilo u porodici i negde je i sestri i meni usađeno to da moramo da se kontrolišemo. Jer naša mama je samo zakasnila. Mogla je verovatno da preživi kao što se ta bolest leči u devedeset posto slučajeva. Tako da je nama mač celog života, šta bi bilo, da je otišla na vreme. Da ne bismo razmišljale o tome, nas dve sada možda čak i preterujemo, rekla je Rada rekla je Rada.

Na pitanje voditelja da li je muči to što je majka mogla da preživi, Rada kaže:

“Ne razmišljam o tome. Inače sam neko ko se ne vraća u prošlost, sestra me zbog toga zove sebičnjak, ali ja za sebe kažem da sam profesionalac i da nemam luksuz da se vraćam u prošlost kad to meni padne na pamet, nego jednom u dve tri godine”, kaže Manojlovićeva i priznaje da se nekada isplače kako bi joj bilo lakše.

U priloženom videu pogledajte šta je sve popularna pevačica ispričala:

 

 BONUS: POGLEDAJTE UŽIVO ŠTA SE TRENUTNO DEŠAVA U NOVOM RIJALITIJU:

loading...

POPULARNO

Loading…