Darko Lazić SKANDAL

PUCALI I PREBILI PEVAČA DARKA LAZIĆA: Isprskali su me sprej-suzavcem a onda su me tukli po glavi, telu, rukama i nogama!

SKANDAL – Mediji su objavili kako su nepoznati napadači pucali su iz vatrenog oružja i pretukli poznatog pevača Darka Lazića.

Do obračuna je došlo na jednom privatnom veselju jedne porodice u naselju Umčari blizu Beograda, gde je pevač bio angažovan.

Napadači su zaskočili pevača i njegovog vozača, te ih napali suzavcem i pištoljem, a zatim su pobegli…

U 22.45 u ulici 27. marta u Grockoj dva nepoznata lica su isprskali suzavac na Darka Lazića i njegovog vozača, Miljana Vraćevića, nekadašnjeg učesnika rijalitija “Zadruga”. Jedno lice uperilo je pištolj u Miljana, koji je odgurnuo pištolj i tom prilikom su ispaljena dva projektila.

Darko Lazić

Pevač je rekao da su njegovom automobilu BMW prišla dvojica muškaraca, da su tražila da izađe iz vozila i da su ga tukli rukama i nogama po telu, kao i da ne zna razloge napada.

– Sa mnom u automobilu bio je i Miljan Vračević koga je jedan od napadača udario drškom pištolja nekoliko puta po glavi. Kako bi se od njih odbranio on je napadača udario po ruci i tada je pištolj opalio. Jedan od muškaraca koje ja ne poznajem, kako bi nas uplašio pucao je u vazduh – objasnio je Lazić.

Policija je na mestu napada našla jednu čauru od ispaljenog metka.

 

Loading…