PUCA OD SEKSIPILA : Potrošila stotine hiljada evra da bi izgledala kao Pamela Anderson!

493
SHARE

Amanda Lav, Škotska, plastične operacije, estetska hirurgija , Barbika , grudiSCANDAL – Mlada mama iz Škotske ima nameru da ide na estetske operacije dok je živa.

Amanda Lav je već tri puta bila na operaciji grudi a sada želi još više da ih poveća.

Njen cilj je da  što više liči na lutku Barbie, a dosad je na operacije potrošila 200.000 funti. Amanda je operisala grudi, te često ide na injekcije botoksa.

– Kad sam se kao mala igrala barbikama zamišljala da sam jedna od njih. Kasnije sam gledala “Čuvare plaže”. Pamela Anderson je bila moj idol pa sam htela da izgledam kao ona”,

Amanda Lav, Škotska, plastične operacije, estetska hirurgija , Barbika , grudi– Sa 16 godina sam otišla iz Škotske. Htela sam da budem manekenka. Tada sam imala male grudi i osećala sam se kao da ih nisam ni imala. Sve moje prijateljice u Los Anđelesu-u su imale velike grudi i bila sam ljubomorna. No moj partner nije želeo da idem na operacije jer je voleo kako prirodno izgledam”

– Mislim da nikada neću da prestanem sa operacijama. Želim da izgledam plastično, a uskoro ću izvaditi rebra da bih imala tanak struk. I kad napunim 70 godina ići ću na operacije”, kaže Amanda.

loading...