facebook
Nenad Marinković Gastoz

PRVI INTERVJU NENADA MARINKOVIĆA GASTOZA NAKON POBEDE U PAROVIMA!

Nenad Marinković Gastoz

SKANDAL – Popularni pobednik rijalitija Parovi, Nenad Marinković Gastoz osvojio je duplu krunu i ček vredan 70.000 evra.

– Suština je da sam u trećoj sezoni nisam uspevao da sakrijem svoje emocije, plakao sam za svaku sitnicu, a u četvrtoj je već bilo turbulentno sa Zoricom. Šesta mi je malo lakše pala, mada sam imao sam problema sa devojkom, međutim kada se desio raskid počeo sam da se igram, rekao je Gastoz.

Pobednik ovog popularnog rijalitija je otkrio svoje planove za budućnost:

– Želim da se zaključam u studio i da nastavim da radim na sebi – otkrio je Gastoz.

3 Comments

3 Comments

 1. dr. prof. Sonja Savic

  9. Jula 2018. at 18:21

  dr.prof. doc. “GASTTOZZ” Nenad M. Sinđelić, braWoooooooooooooo i jedini i pravilan IZBOR POBEDNIKA! Ako bi slučajno pobedila zlobna, neurotićna, histericna, šizofrena Vehabija Dalila, niko više nebi gledao vaše TV!!! GASTOZ je jedini i daleko najbolji, bistar, šmeker, humorista, vredan, uredan, svira, peva, piše pesme i rime…nije zloban, poštuje sve ljude, kulturan…sve naaaj naaaj u dalnjem životu kraljuuuu!!! ČESTITKE na poštenom izboru/odabiru POBEDNIKA i hvala vam na korektnosti!

 2. Sretko

  9. Jula 2018. at 18:59

  Nekulturni i primitivni DUDLILA i njezin kerić Dejan veoma RAZOČARANI, plačući su napustili banket/slavje bez čestitke POBEDNIKU DUPLE KRUNE – GASTOZU. Hvalila se Dalila celi rijaliti da ima najviše fanova, da je PRVO MESTO NJENO ahahahaha. Dalila je nažalost zlobna, pokvarena, neurotićna, histericna, prodavala se za novac, šizofrena, bolesno ljubomorna, GASTOZA je celi rijaliti vredjala i podcenjivala, bljaaak. A tata HUSO i ujak NEDŽAD su joj osudjeni VEHABIJE, pročitajte na Google, izvolite! Molim vas, samo malo više objektivnosti. Hvala i pozz svim normalnim ljudima, gde god bili.

 3. Suada

  9. Jula 2018. at 19:29

  Kakva SRAMOTA, primitivci i ljubomorni Dudlila i “rijaliti muž” Dejan, koji se čak zbog spodobe Dudlile odrekao svoje porodice!!! Nakon proglašenja pobednika Dalila i Dejan Dragojević vidno razočarani odlučili su da odmah napuste studio a NISU ni ČESTITZALI POBEDNIKU i osvajaću DUPLE KRUNE GASTOZU!
  Koliko im je ovaj poraz teško pao svedoči i to da nisu hteli da prisustvuju Nenadovoj proslavi na bini.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


  Kucanica
Loading...

POPULARNO

loading...
To Top
Real Time Web Analytics