PRVE FOTKE TRUDNE PEVAČICE Ana krije stomak!

1016
SHARE

Ana Nikolić i RastaSKANDAL – Popularnu pevačicu Anu Nikolić i njenog supruga repera Stefana Đurića Rastu novinari sreli u ranim jutarnjim časovima na Aerodromu „Nikola Tesla“.

Iako je pevačica u prvim nedeljama trudnoće, ona je sve vreme jaknom skrivala stomak.

Očigledno da je popularnoj pevačici i budućoj mami najbitnije da bebi ne bude hladno. Popularni par je stojao ispred aerodroma sa sve spakovanim koferima za Italiju, gde su otišli na odmor.

– Iako je bilo oko pet sati ujutru, pa je tek počelo da sviće, oboje su nosili sunčane naočare i nisu se razdvajali. Ana je sve vreme grlila Rastu, dok je on čačkao nešto po mobilnom telefonu. Pevačica je u jednom trenutku sela na drvenu klupu, dok je s vremena na vreme mazila stomak koji je skrivala jaknom. Oni su nakon praznika i nastupa odlučili da se malo odmore zbog čega su unapred kupili karte i rezervisali smeštaj u Rimu – rekao je nepoznati izvor, prenosi Alo.

– Ana za sada dobro podnosi trudnoću i sluša savete lekara, koji su joj tražili da prestane da puši i poboljša način ishrane. Rasta vodi računa da ona ispoštuje sve što joj govore kako bi njihova beba na svet došla zdrava – objašnjava naš izvor blizak bračnom paru.
Kako saznajemo, oni će uskoro početi i sa opremanjem sobe za bebu. Pol još ne znaju, ali im nije ni bitan.

Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta, dete, usvajanje, Ja imam talenat

POSTAĆE RODITELJI A SAD DONELI VAŽNU ODLUKU: Ana i Rasta žele da USVOJE još…

SKANDAL – Poznati bračni par Đurić je na početku 2017. godine saznao da se pevačica Ana Nikolić nalazi se u blagoslovenom stanju.   “Istina je, dobila sam rezultate, trudna sam….
loading...