Prva dama USA nosi istu haljinu kao i pevačica Danijela Dana Vučković!?

5309
SHARE

Danijela Dana VučkovićSKANDAL – Poznata folk i pop estradna umetnica, Danijela Dana Vučković rođena je u Kragujevcu.

Danijelu mnogi smatraju “kraljicom emocija” jer je orginalna, jednostavna, iskrena i harizmatična osoba.

Nedavno su pojedini portali objavili kako prva dama USA Melanija Trump, nosi isti model haljine kao i pomenuta pevačica. 

Atraktivna pevačica je za medije otkrila da se lično poznaje sa Melanijom.

Da, ti je tačno. Nas dve se poznajemo lično i videle smo se u njihovom hotelu , “Trump International Beach Resort “, prilikom mog gostovanja u Majamiju. Bile smo obe u kupaćim kostimima i uživale u koktelima, suncu i lepotama Miami Beacha. Uskoro planiram turneju po Americi i Kanadi, ako se uskladimo sa vremenom možda ćemo se opet sresti”, kaže Dana i dodaje:

“Što se tice mojih planova i novina ima ih naravno i to dosta,. Uveliko se radi nov remix u Americi sa poznatim DJ SAMI i to u dve verzije koje ću uskoro ekranizovati. Slušaocima će biti predstavljene dve potpuno različite verzije iz prostog razloga jer se nezna koja je verzija interesantnija. Nadam se da će vam se to dopasti.”

Atraktivna pevačica koja trenutno živi u Beču je u izjavi za Skandal navela da je pre nekoliko dana doživela veliku neprijatnost.

Naime, dok je Danijela izlazila iz shopping centara u Beču, prišla u joj dvojica migranta koja su je gurnili i oteli tašnu sa ličnim dokumentima, karticama, novčanikom….

Bila sam šokirana i u prvom momentu nisam mogla da shvatam šta mi se prvi put u životu dešava….nisam znala sta da radim…..blokada je nastupila momentalno, neki ljudi su mi prišli i pitali me da ali sam dobro, rekla je pevačica i nastavila:

Danijela Dana Vučković ” Videli su šta se desilo i pozvali policiju…Posle desetak minuta su došli i pitali me šta se desilo, ja sam dala izjavu i onda su pozvali hitnu pomoč da utvrde nisam li povređena. Kada je hitna pomoć stigla, utvrdili su da sam isčasila levi zglob koji je mnogo otekao…..morala sam u bolnicu. Tamo su mi bandazirali zglob i dali neke medikamente za bolove.”, rekla je pevačica za Skandal.

“Želim ovim putem da apelujem na sve ljude širom sveta, vodite računa o svojim ličnim stvarima gde god se nalazili….”

Posle 2 dana policija je našla počinioce i vratili su mi tašnu sa svim dokumentima, bez novčanika, nakita, mobilnog i bankovskih kartica….“, ispričala je Danijela Dana Vučković.

loading...