PROVODILI SE NA SEKINOM NASTUPU Aca Lukas ljubio ženu, pa Đanija VIDEO!

793
SHARE

ESTRADA, PEVAČI, NOĆNI KLUB, RADIŠA TRAJKOVIĆ ĐANI, SEKA ALEKSIĆ, ACA LUKASSKANDAL – U sredu uveče folk zvezda Seka Aleksić nastupila na beogradskom splavu.

Na splav su došli  Aca Lukas i Radiša Trajković Đani u društvu svojih supruga, a u njihovoj blizini đuskala je i mlađana Sofija Šašić.

– Lukas i Đani stigli su na splav oko jedan sat posle ponoći u pratnji svojih lepših polovina – Sonje i Slađe, ali i Sonjine ćerke Sofije. Već na prvi pogled bilo je jasno da su dobro raspoloženi, pa je Đani na samom ulazu u splav krenuo da baca šale i zasmejava okupljene ljude. „Je l‘ treba da se izuvamo?“, pitao je dobro raspoloženi pevač, a onda nastavio ka splavu. Zvezde narodne muzike dočekao je centralni separe tik do bine, u koji su se brzo smestili i odmah naručili brdo pića. Da bi sve proteklo bez problema, njihov separe čuvali su radnici obezbeđenja. Supruge pevača pile su najskuplji šampanjac, dok su se Aca i Đani odlučili za pivo.

ESTRADA, PEVAČI, NOĆNI KLUB, RADIŠA TRAJKOVIĆ ĐANI, SEKA ALEKSIĆ, ACA LUKAS

– Alkohol je učinio svoje, pa su Aca i Đani krenuli u svom stilu da zabavljaju goste lokala koji su se našli u njihovoj blizini. Aca je prvo bio prisan sa svojom ženom, grlili su se i ljubili, a onda je prešao na Đanija. Scena u kojoj Vuksanović šalje poljupce kolegi bila je krajnje zanimljiva svima, rekao je izvor za Alo.

ESTRADA, PEVAČI, NOĆNI KLUB, RADIŠA TRAJKOVIĆ ĐANI, SEKA ALEKSIĆ, ACA LUKAS

Seka Aleksić nastupila je na beogradskom splavu from skandal vijesti on Vimeo.

loading...