PROSTITUTKA SAM! Prodajem telo da bih preživela: Šokantno priznanje Mace Diskrecije!

2306
SHARE

Maca Diskrecija, Prostitucija, Prostitutka, Senada Nurkić Maca Diskrecija, StarletaSKANDAL – – Nekadašnja učesnica popularnog rijalitija “Parovi“ odlučila je da javno prizna da se bavi prostitucijom.

Starleta Maca Diskrecija je priznanjem šokirala sve, te ne strahuje od toga da će završiti iza rešetaka.

– Ne bojim se zatvora. Ti što bi da me zatvore zbog ku*vanja, neka mi plate račune i sve potrepštine za život. Imam dečka političara i on će neće dozvoliti moje hapšenje. On me štiti od bilo kakve kazne – kaže Maca Diskrecija, koja je iznela sve tajne na videlo i ni najmanje se ne stidi toga što voli seks. Ipak, bira da spava sa zgodnim i lepim muškarcima.

– Članovi moje porodice, ujedno i moja majka Enesa, podržavaju me u odluci da se bavim prostitucijom. To je posao kao i svaki drugi. Ja moram da prodajem telo da bih preživela, a i da bih pomogla njima. Ne vidim u tome ništa loše – rekla je Maca Diskrecija u intervjuu za “Alo”.

– Novac koji sam zaradila boraveći u rijalitiju, a koji sam htela da uložim u karijeru, dala sam mojima da otplate dug, pa sam zapostavila pevanje, ali biće i toga, nadam se. Ne odustajem od namere da se bavim pevanjem. Sada mi je želja da uđem u “Farmu” .

– Moje usluge koriste uglavnom biznismeni. Kada im žene nisu kod kuće, ja dođem na partiju seksa kod njih u stan, a neki dolaze i kod mene. Uglavnom mi dolaze lepi i zgodni momci. Neke devojke mogu to samo da sanjaju, kunem vam se. Osim toga mi plate, daju mi i neke skupe poklone – parfeme, veš, nakit… – pohvalila se Maca Diskrecija na kraju u razgovoru za “Alo”.

Maca Diskrecija, Senada Nurkić, Klizanje, Parovi, Starleta

ZABORAVILA ODAKLE DOLAZI: Maca Diskrecija priča EKAVSKI, a evo u koji RIJALITI planira da…

SKANDAL – Popularna starleta, Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija zaboravila odakle dolazi, pa je svoj govor zamenila ekavicom. Maca Diskrecija je izjavila da ne voli plastične…
Maca Diskrecija, The Sun, svetski mediji

PREVIŠE SEKSI ZA DRUŠTVENE MREŽE: Britanski mediji PONOVO pišu o Maci Diskreciji!

SKANDAL – O popularnoj starleti su i ranije pisali britanski mediji… Atraktivna starleta Maca Diskrecija je ponovo tema tabloida u Britaniji, koji su na svom…
Nenad Marinković Gastoz

ZORICA ĆE POLUDETI: EVO ŠTA GASTOZ RADI USRED DISKOTEKE SA DVE DEVOJKE!

SKANDAL – Poznati bivši učesnik rijalitija “Parovi” je u velikoj ljubavi sa svojom devojkom Zoricom Dukić. Ipak, verujemo da se Zorici neće dopasti kada vidi…
loading...