PROSLAVILI 36 GODINA BRAKA: Evo zašto je venčanje Đoleta i Olivere bilo jedinstveno!

631
SHARE

Đorđe Balašević, Olivera Balašević, svadba, 36 godina brakaSKANDAL – Popularni par, Đorđe i Olivera Balašević su u nedelju 7. maja proslavili 36. godišnjicu braka.

Par je ispričao kako je njihovo venčanje bilo skromno, a Đole je “pravio” viceve i na sopstvenoj svadbi.

Kasnili smo na sopstveno venčanje… Tada je Jovana već bila rođena, kada smo se venčali, i ja sam zbog albuma za devojčicu i slike želela da budem u belom, mislim da je to san svake devojke, a Đole je bio neposredniji, on je imao farmerke i prsluk, patike naravno i stavio je bedž – Mapete.

– I pristali ste tako da se venčate?

– Zašto da ne? Pa to je on, na sve drugo ne bih pristala!

Đorđe Balašević, Olivera Balašević, svadba, 36 godina braka –  Đorđe je pravio viceve čak i na sopstvenoj svadbi. Kada su se otvorila vrata kod matičara i začuli se zvuci „Svadbenog marša“, dočekali su nas matičar i njegova asistentkinja sa lentama, a Đole je to morao da prokomentariše: „Oho – vidi Mis i prva pratilja!“

Kad su pitali da li neko ima nešto da prijavi, on je matičaru pružio ključeve od automobila i rekao da nešto nije u redu sa ler-gasom, auspuh nešto ne radi dobro…I tako smo se mi „legalizovali“”, prisećala se Olivera Balašević.

loading...