PROSLAVILA 57. ROĐENDAN: Evo šta je Mrka poklonio Ani Bekuti!

827
SHARE

Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić, rođendanSKANDAL -Poznata pevačica Ana Bekuta juče je proslavila 57. rođendan.

Najveseliji gost na slavlju je bio njen dečko, političar Milutin Mrkonjić, koji je reka da je lepšoj polovini za rođendan, poklonio sebe.

“Ani sam poklonio buket cveća, i to onog koje najviše voli. Nećete verovati, ali Ana je sama po sebi poklon, tako da ja imam poklon za ceo život, i to svaki dan. Sve sam joj dao, sebe sam joj dao celog i smatram da je to nešto najveće što je mogla da dobije. Nadam se da sam joj poklon za ceo život i ujedno najveći poklon”

PODMLADILA SE: Ana Bekuta promenila izgled!

“Ostaću uz nju do kraja života. Oduvali smo zajedno svećice sa rođendanske torte, Ana mnogo lepo kuva i sprema kolače” sa osmehom je poručio Mrka.

Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić, rođendan“Ne pridajem posebnu važnost ovom datumu, obično mi unuci dođu na ručak i zajedno, porodično proslavimo. Svakako ne bih želela da lažem da mi ne prijaju čestitke. Uvek mi se jave prijatelji iz celog sveta, ovog puta mi je drugarica iz Kanade poslala poklon, ali je stigao nekoliko dana ranije. To je bila jedna prelepa torba, koju sam svuda tražila i nisam mogla da nađem. Nikada nisam krila koliko imam godina. Sa ponosom nosim svoje godine i svakom novom danu se iznova radujem. Godine nisu stanje duha jedne osobe”, objasnila je Ana Bekuta.

loading...