Promocija novog albuma Dare Bubamare – sevale gačice, celulit, dirali se za guze…

651
SHARE
Dara Bubamara
Dara Bubamara

Dara Bubamara je održala promociju novog albuma i pozvala medije, kolege i prijatelje. Na promociji seveli goli delovi poznatih ličnosti. Promociju je počela sa pesmom “Delete”, a završila pesmom koju je posvetila svojoj majci. Dok je pevala poslednju pesmu, pevačica je u jednom trenutku pustila suze, ali nije dozvolila da to i drugi primete.

Pevačica je na sebi imala haljinu koja joj je celo vreme zadavala probleme. Dok je izvodila jednu od svojih pesama, Dara je čučnula, a u tom trenutku je sevnuo njen donji veš. Problemi sa haljinom su se i dalje nastavljali…

Dok je poznata folkerka pozirala medijima, spala joj je haljina sa ramena, ali zahvaljujući pevačicinim dobrim refleksima, nisu joj se videle gole grudi.

Popularna Seka Aleksić se pojavila na promociji svoje koleginice i čestitala joj na novom albumu, a Dara je obeležila njen dolazak sa fotografijom i tom prilikom je uhvatila za zadnjicu.

Goga Sekulić je na promociju došla bez supruga i pošteno se zabavila.  Pevačica je bila odevena u crnu top haljinu koja je na trenutke pokazivala i više nego što je Goga želela. Naime, kada je Goga sela na njenim butinama se ocrtao celulit

Fotografi su zabeležili ovaj momenat,  a  Goga verovatno nije razmišljala o tome kako je sela i šta joj se sve vidi.

 

loading...