PROGOVORIO O RAZVODU: Šaban Šaulić otkrio zbog čega je PONOVO oženio Gocu!

742
SHARE

Šaban Šaulić, Goca Šaulić, razvod, žena, objasnioSKANDAL – Slavni pevač i član žirija muzičkog takmičenja Pinkove zvezde tkrio publici zbog čega se razveo od svoje supruge Goce.

Šaban Šaulić je tokom emisije “Pinkove zvezde” otkrio i zašto je potom ponovo oženio Gocu.

Naime, takmičarka je uspela da podigne stolicu kralja narodne muzike kada je otpevala ne vraćam se starim muževima”  umesto “ne vraćam se starim ljubavima”

Ja sam iskreno hteo da je pitam koliko je tih muževa imala. Ja sam ti dao svoj blagoslov zato što si otpevala to da se ne vraćaš bivšim muževima“, rekao je Šaban Šaulić.

 

Popularnom voditelju ovog muzičkog takmilenja nije bilo jasno zašto se ljudi žene posle razvoda:

Ne znam kako je to iz ženskog ugla ali meni nikada nisu bili jasni ti muškarci koji se razvedu pa se drugi put ožene“, prokomentarisao je Milan.

Šaban Šaulić, Goca Šaulić, razvod, žena, objasnioI to sa istom ženom. Ja sam to uradio. Hteo sam da kopiram Ričarda Bartona i Elizabet Tejlor. Elizabetu sam više voleo pa sam hteo da je kopiram“, rekao je Šaban u šali.

Popularni voditelj je objasnio da mu je razumljivo ukoliko se radi o istoj ženi.
Meni je sa istom logično, ali sa novom ja to ne mogu da razumem“, završio je polemiku Milan Kalinić.

Šaban Šaulić, Katarina Bojović, Pinkove zvezde

ŠABAN NAŠAO NOVU CUCU: Ako ti pukne haljina, skočiću na binu!

SKANDAL – Slavni pevač i član žirija muzičkog takmičenja Pinkove zvezde zaboravio da se nalazi pred kamerama. Kralj narodne muzike Šaban Šaulić  je u emisiji „Pinkove…
Dara Bubamara, Pinkove zvezde, takmičar, Šaban Šaulić

PROVERILA DA LI MU SE DIŽE!? Dara sela ŠABANU u krilo on POCRVENIO OD…

SKANDAL – Članice žirija popularnog takmičenja Pinkove Zvezde se borile za naklonost Šabana Šaulića. Dari Bubamari izgleda nedostaje muškarac pa mu je čak sela u krilo. Pevačica…
Šaban Šaulić

U DUGOVIMA DO GUŠE Šabanu oduzeli stan od 72.000 evra!

SKANDAL – Slavnom pevaču Šabanu Šauliću zbog neizmirenog duga oduzet stan u Trebevićkoj ulici. Stan se prodaje na aukciji, a cena je oko 72.000 evra. Kralju narodne muzike 23…
loading...