Prijovićka i Filip ulaze na Farmu!

590
SHARE

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, rijaliti, Farma, kamereSKANDAL – Popularni poznati par, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović na jesen ulaze na Farmu!

Željko Mitrović poželeo da se baš oni usele na seosko imanje.

Kurir je objavio da čelni čovek Pinka, Filipu i Aleksandri ponudio ubedljivo najveći honorar – svakome po 10.000 evra da samo nedelju dana provedu u rijalitiju!

Izvor blizak paru je na ovu temu za Kurir naveo:

– Znam da su im ponudili dosta para, a oni još nisu rekli ni da, ali ni ne! Iako im je život konstantno pod lupom javnosti i njihova veza svakodnevno puni novinske stupce, Prija i Filip za sada ne žele 24 sata da provode ispred kamera, ali ko zna, možda na kraju i pristanu.

loading…


– Željko želi da napravi pravi bum s narednom Farmom, zvao je najpoznatije zvezde jer će imati konkurenciju u „Parovima“, koji će takođe na jesen krenuti na Hepiju. Njegova ideja je bila da oni uđu u rijaliti bar na nedelju dana, jer zbog poslovnih obaveza verovatno ne bi mogli duže.

Popularnom učesniku rijalitija Parovi Nenadu Marinkoviću Gastozu su još pre dve nedelje ponudili da postane VIP seljak, kao i baki dvostruke pobednice Farme Jelene Golubović,

loading...