PRESELO JOJ ROĐENDANSKO SLAVLJE Soraju priveli na trežnjenje!

693
SHARE

Starleta Soraja VučelićSKANDAL – Slavna starleta proslavila je 30. rođendan u jednom prestoničkom klubu.

Starletina zabava je trajala do jutarnjih sati, a nakon noćnog provoda, Soraju Vučelić je privela policija, pošto je vozila u alkoholisanom stanju. mediji su objavili da je starleta u krvi imala 3,5 promila alkohola.

Sorajin BMW patrola je zaustavila u ulici Vojislava Ilića, te su joj dali alko-test. Kada je patrola videla rezulatat testa, istog trenutka priveli su Soraju da se trezni u ćeliji.

– Rođendansko slavlje bilo je fenomenalno, ali je sve palo u vodu onog trenutka kada je Soraja završila u policijskoj stanici. Na slavlju koje je oragnizovala u jednom klubu pojavili su se svi njeni prijatelji. Pre nego što je došla u klub, ona je sa prijateljicama bila na večeri, a potom su se zajedno zaputili u klub.

– Vidno raspoložena i u kratkoj haljini, ona je đuskala čitavu noć, dok je ujedno ispijala šampanjac, koji joj je nešto kasnije došao glave. Torta je bila u obliku najnovijeg modela „ferarija“, sa kojeg je na sve strane izbijao vatromet.

Bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi je bila na Sorajinom rođendanu, te se nije razdvajala od Soraje sa kojom je sve vreme nazdravljala u čast Vučelićeve.


Soraja Vučelić

SORAJA U PANICI: Starleta izgubila telefon sa porukama poznatog POLITIČARA!!?

SKANDAL – Popularna starleta Soraja Vučelić u panici nakon što joj je nestao mobilni telefon. Mediji su objavili da je starleta izgubila telefon u…
Soraja Vučelić

Soraja ponovo provocira BUJNIM grudima!

SKANDAL – Atraktvina starleta Soraja Vučelić redovno objavljuje provokativne fotografije na društvenim mrežama. Starleta na društvenoj mreži Instagram ima preko 200.000 pratioca. Ipak, ona je…

– Popili smo dosta te večeri i nismo razmišljali da se vratimo taksijem kući, već smo sele u auto, koji je ona vozila. Na pola puta do stana zaustavila nas je policija radi rutinske kontorle i Soraja je u tom trenutku imala nešto više od tri promila alkohola u krvi. Odmah ju je policajac zamolio da pređe na drugo sedište i rekao da će je on odvesti do policijske stanice, gde će morati da provede nekoliko sati kako bi se otreznila.

– Ona se u prvom trentuku bunila, ali je nakon ubeđivanja sa policajcem odlučila da popusti. Tamo je bila skoro pet sati, a pored toga je dobila i kaznu zbog vožnje u alkoholisanom stanju – otkrila je Sorajina prijateljica, prenos Alo.

soraja-vucelic

loading...