PREKLINJAO KARLEUŠU IZ TURSKE: Molim te, ne radi to!

3159
SHARE

Jelena Karleuša, Duško TošićSKANDAL – Popularna pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda, Jelena Karleuša je nedavno imala operaciju.

Kako je Karleuša tada istakla, reč je o minornom ženskom, ginekološkom problemu.

Izvor blizak Karleuši je naveo za medije da se pevačica veoma brzo “digla” iz kreveta, iako nije spremna ni da se nakašlje kako treba.

Od tada su navodno nastali i problemi u porodici:

– Poznato je da Jelena ne voli ljude koji izigravaju žrtvu, naročito da ona sama bude jedna od njih, pa je i nakon same operacije htela dati do znanja kako je lav i da joj obična operacija ne može ništa. Ona je takva, pravi borac, ne posustaje, a uz to njena energija i mentalna snaga su neverovatni.

– Zato je izazvala probleme u porodici, jer su svi njeni, naročito suprug Duško, majka Divna i tetka Danijela govorili kako treba da se čuva, da joj se stanje ne pogorša, što je ona slabo slušala”

– Ona je bukvalno dan nakon operacije stala na noge, a koliko je bila istrajna da bude po njenom govori i podatak da se odmah par dana nakon iste, pojavila na snimanju Zvezda Granda. Njeni su joj govorili kako je bolje da odmara u krevetu, jer su snimanja iscrpljujuća i traju po celi dan. Ona je surovi profesionalac i nije htela da odugovlači zakazane obaveze, pa se redovno pojavljivala na snimanju, doduše, sprečena je bila da igra, kao što to uvek radi.

Jelena Karleuša, Duško Tošić – Očekivano, Duško je najviše zabrinut za Jelenu, pa je pobesnio kada je čuo kako je prihvatila da nastupa u klubu, inače noć nakon Lepe Brene. Prvobitno nije bilo planirano da JK nastupa, organizatori nisu ni pomislili da će plavokosa zvezda prihvatiti angažman nepune četiri nedelje od operacije. To je nešto išlo i preko Brene, tako da je ispalo sasvim slučajno da se zakaže i Jelenin koncert.

– Karleuša je, sigurna da može da izdrži sav napor, a svi znamo da njeni nastupi nisu obični, da izvodi zahtevne plesne performanse, prihvatila da održi koncert. Tošić ju je od ovoga najviše odgovarao. Preklinjao je da pazi na svoje zdravlje, da joj to nije potrebno, da mu nije jasno zašto je prihvatila da održi koncert, pogotovo kada ima njega koji je finansijski više nego stabilan.

– Jelena nije htela da posustane, niti da ga posluša, jer jednostavno ne može da miruje. Nakon nekoliko pokušaja da je spreči u svemu, tačnije pokuša da je nagovoriti da otkaže nastup, Duško je odustao, jer JK je poznata kao neko ko tera po svome i da ono što naumi, to i uradi, da nema autoritet”, završava izvor priču za Ekskluziva.ba.

Jelena Karleuša

HODAJUĆA KOPIJA: Karleuša kopirala skoro sve svetske zvezde!

SKANDAL – Iako popularna pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda tvrdi da je mnoge svetske zvezde kopiraju, ali istina je ipak malo drugačija!Na…
Evrosong, Jelena Karleuša, Olivera Kovačević, svađanje

Ko si ti da odlučuješ ko će predstavljati Srbiju?! Karleuša brutalno isprozivala Olju Kovačević…

SKANDAL – Popularna pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda se obrušila na Oliveru Kovačević.Ona je izjavila da se  na “Evrosongu” mora i pevati, aludirajući…
Azis, duet, Jelena Karleuša

FANOVI U TRANSU: Jelena Karleuša otkrila naziv svoje nove pesme, a tek da vidite…

SKANDAL – Popularna pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja Zvezde Granda, Jelena Karleuša će novu pesmu predstaviti u junu.Pevačica je oduševila pratioce na društvenim mrežama…
Ivana Munđa

KARLEUŠA JE IZVREĐALA I REKLA DA NIKADA NEĆE BITI ZVEZDA Nestala je sa scene,…

SKANDAL – Ivana Munđa je jedna od mnogih takmičarki kojima je pevačica Jelena Karleuša rekla da nikada neće biti zvezda.Iako se u pojedinim medijima…
loading...