Poznatog srpskog glumca ostavila supruga!

599
SHARE

Bogdan Diklić, razvod

SKANDAL – Legendu srpskog pozorišta, Bogdana Diklić napustila supruga.

Popularni glumac koji je rado viđen na malim ekranima je važio za porodičnog čoveka, kome su supruga i ćerka najveći oslonac i radost u životu.

Međutim, u životu glumca sve se počelo drastično menjati posle bolesti koju je uspeo da savlada pre sedam godina.
U izjavi za medije izvor blizak glumcu je na ovutemu rekao:

– Diklić je divna osoba, velikog srca, ali pomalo nezgodnog karaktera. Ume da bude težak, pa s njim privatno baš i nije uvek lako izaći na kraj. On šta zacrta, to je tako. Od svojih stavova teško odstupa, a nije sklon ni kompromisima. Sve je postalo još teže kad ga je iznenadila bolest. Često se zatvarao u sebe, a bilo je perioda kada je bilo jako teško prići mu i dopreti do njega. Postao je ćudljiv i teško razumljiv sebi, ali i drugima. Nije mu bilo lako, ali nije bilo lako ni ljudima oko njega, posebno najbližima. Njegova supruga je želela da bude uz njega… Kad više nije mogla da izađe s njim na kraj, odlazila bi, pa bi se ponovo vraćala, međutim, nije bilo pomoći. Već se otvorilo previše stvari zbog kojih se više nije moglo nazad.

– Sve to je i bio razlog zbog kojeg je njegova supruga Dijana Marojević, takođe srpska glumica i profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, posle niza godina zajedničkog života odlučila da je najbolje da više ne žive pod istim krovom. Pre godinu dana su se definitivno razišli.

Uz ovakvu najavu, pikado će vam postati omiljeni sport

loading...