Poznati voditelj sa porodicom odmara u Grčkoj!

928
SHARE

Voja Nedeljković, letovanje, porodicaSKANDAL – Popularni voditelj Voja Nedeljković na zasluženom odmoru sa svojom porodicom.

Voditelj muzičkog takmičenja Zvezde Granda otputovao je na zasluženi odmor s porodicom,  suprugom Majom i sinom Đorđem.

Oni se odmaraju u Grčkoj, gde inače vole da letuju. Šarmantni voditelj uvek je isticao da su im najvažniji trenuci koje provedu zajedno.

-Letujemo na Sitoniji u hotelu Krotidi rizort. Fenomenalno nam je ovde i već drugi put dolazimo jer su plaže prelepe, mirno je i divno za odmor.

Voja Nedeljković, letovanje, porodica– Vodio sam moju standardnu emisiju Vojevanje na Radiju S, a ove godine radio sam i kao voditelj u okviru takmičenja Zvezde Granda, tako da su emocije obeležile ovu sezonu. Mislim da je vrhunac u poslu kada uspeš da privučeš nečiju pažnju emocijom.

– Ni Maja ni ja nismo preterano strogi roditelji, a ponosni smo na to što je Đorđe kao i sva ostala deca i ni po čemu se ne razlikuje od vršnjaka. Letovanje je vreme kada možemo da budemo zajedno. Petnaest dana godišnje svu pažnju usmeravamo jedni na druge.

– Nema velike tajne kada je reč o našem braku, da biste ostali zajedno, trebalo bi nekoga da voliš i da te on voli, da se razumete i da postoji više lepih stvari od onih koje to nisu.

loading...