Poznati par kupio penthaus – kvadrat koštao skoro 3.000 evra

1717
SHARE

ESTRADA, BIVŠI MINISTAR, NOVI STAN, MILUTIN MRKONJIĆ, ANA BEKUTASKANDAL – Popularni par, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić pazarili nekretninu u luksuznom delu Beograda.

Pevačica Ana Bekuta i njena ljubav su nedavno i uselili u penthaus novoizgrađenog kompleksa, u kojem kvadrat košta skoro 3.000 evra.

Izvor blizak paru je na ovu temu naveo:

– U trenutku kada je počela izgradnja stambenog kompleksa u kojem su kupili stan, Mrkonjić je kontaktirao sa investitorom kako bi se dogovorio o uslovima kupovine. Dopalo mu se mesto na kojem je izgrađena zgrada i materijal od kojeg su rađeni zidovi, zbog čega je kvadrat dosezao cenu i do 3.000 evra.

– Pošto su stan kaparisali tokom izgradnje, Ana i Mrka su imali priliku čak i da učestvuju u pozicioniranju prostorija onako kako im odgovara. Njihov penthaus zauzeo je čitav sprat i ima dosta staklenih delova. Ubrzo nakon što je zgrada završena, a stan kompletiran, njih dvoje su se uselili i pozvali prijatelje da proslave ulazak u novi dom. Mislim da se stan vodi na Bekutu, ali su ga zajedno iskeširali.

loading...