facebook
Nadežda Biljić SKANDAL NOVINE ZADRUGA ZADRUGA RIJALITI

Potresne reči Nadeždine majke o nasilju i batinama koje je njena ćerka dobila od Jelene Krunić!

Nadežda Biljić

SKANDAL – Nakon fizičkog napada na Nadeždu Biljić, njena majka je u izjavi za medije podsetili na ćerkinu prošlost, kada je bila žrtva nasilja.

 

– Iskreno, nisam to gledala kada je bilo na televiziji. U poslednje vreme slabije gledam. Šetam po kući, držim se za srce, i mislim – da bude samo sve okej. Videla sam da mnoge iritira tamo i stvarno sam se uplašila da će biti nekog nasilja – priča Slavica za Telegraf.

– Ona je sve to već preživela, mislim na nasilje. Kada joj se Jelena unela u facu, ne znam kako je izdržala da ne uzvrati. Mene je komšinica pozvala na telefon, pitala me jesam li dobro. Nisam znala o čemu se radi. Onda mi je ona ispričala šta se dogodilo. Pogledala sam snimak na Instagramu i šlogirala sam se! Nju kako je Jelena udarila…ja ne znam kako nije pala u nesvest. Ona je nju pomerila sa mesta gde je sedela! – govori vidno uznemirena majka.

Se ovo Slavica je podsetilo na period kada je Nadežda bila žrtva nasilja od strane svog bivšeg partnera.

– Kada je imala problema vezano za nasilje sa bivšim momkom borili smo se svim silama da je izvučemo iz toga. Preživela je pakao, ali je i sama želela da se izvuče iz svega toga. I ona je sama shvatila da joj treba pomoć, obratila se nama kao porodici, a mi smo uvek bili i bićemo uz nju. Kao što je i ona rekla treba više da se priča o tome, kako ne bi ljudi, a najviše žene dolazile u takvu situaciju – priča Slavica.

 

Pogledajte priloženi video i kako je izgledao napad Jelene na Nadeždu:

 

loading...

POPULARNO

Loading…