POTRESNA ISPOVEST LEE KIŠ: Izgubila sam bebu i jedva ostala ŽIVA!

856
SHARE

Lea Kiš, gubitak bebe, ispovest, operacijaSKANDAL – Popularna voditeljka Lea Kiš progovorila o svojoj najvećoj životnoj traumi.

Voditejka je 1999. godine, usled komplikacija, izgubila bebu i u velikoj meri narušila svoje zdravstveno stanje.

Vest o trudnoći Momčilo i ja dočekali smo sa velikim oduševljenjem. Sve je počelo dobro, međutim, zbog velikog stresa koji smo tada svi proživljavali, bombardovanja koje je bilo u toku, stvari su se iskomplikovale.

Iako je trudnoća vođena kao normalna, završila se kao vanmaterična, sa posledicama koje su, nažalost, ostale trajne” ispričala je Lea i dodala:

Skandal, skandal, skandal novine, skandal rs, magazin skandal, NOVI SCANDAL, novine scandal, Scandal, SCANDAL NOVINE, SCANDAL VESTI, Skandal, SKANDAL NOVINE, SKANDAL TABLOID, SKANDAL VESTI, vesti skandal, www skandal, скандал, skandal, skandal novine, scandal novine, novine skandal, skandal tabloid, skandal magazin, ekskluziv novine, skandal vesti, magazin skandal, Srpske Novine Skandal, www.skandal, TELEGRAFSledeće čega se sećam je razgovor sa lekarom u bolničkoj sobi. Rekli su mi da je operacija trajala tri i po sata i da mi se desilo nešto što se retko dešava – nisam imala spoljašnje, već unutrašnje krvarenje.

Trudnoća mi je oštetila aortu u stomaku i iskrvarila sam za nepunih dvadeset minuta. Svi su se čuduli kako sam ostala živa. Doktor mi je rekao da je u pitanju boža volja jer su me dva puta gubili”, otkrila je voditeljka u svojoj emotivnoj ispovesti.

Voditeljka sa svojim suprugom Momčilom Jokićem ima ćerku Saru Miju.

loading...