facebook
SCANDAL

Potpuni obrt u kraljevskoj porodici: Megan u prvom planu tik do kraljice Elizabete, Kejt gurnuta u stranu! VIDEO

SCANDAL – Članovi slavne monarhije su povodom proslave stogodišnjice Kraljevskog ratnog vazduhoplovstva imali brojne zvanične događaje.

Zajedno sa “fenomenalnom četvorkom” (prinčevi Vilijam i Hari sa suprugama Kejt i Megan) u nizu događaja učestvovala je i kraljica Elizabeta.

Obeležena je stogodišnjica RAF-a, odn. Kraljevskog ratnog vazduhoplovstva, a pkupljeni poštovaoci slavne monarhije jedva su čekali da vide prinčeve i njihove dame.

Mlade dame bile su na vrhuncu zadatka u svojim besprekornim odevnim kombinacijama. Kejt je blistala u svetloplavoj haljini sa upečatljivim šeširom iste nijanse kao i haljina, te dijamantskim nakitom – veliki broš i elegantne minđuše.

Kejt i Megan

Za razliku od nje, Megan se odlučila za tamnu elegantnu Dior haljinu teget boje i raskošan ukras za kosu, koju je skupila u punđu, a od aksesoara je imala samo diskretne minđuše i minijaturni kaiš.

Nakon mise u crkvi, kraljevska porodica se uputila ka Bakingemskoj palati odakle su gledali pravi vazduhoplovni spektakl, a svima je zapalo za oko je da je ovoga puta odmah do kraljice ponosno stajala Megan, dok je miljenica nacije Kejt bila “gurnuta” u stranu.

U nastavku pogledajte priloženi video i kako je sve to izgledalo:


loading...

POPULARNO

Loading…