POSVAĐALE SE BRENINE SNAJKE: Prijovićka ne želi da čuje za Stefanovu bivšu!

3109
SHARE

brena, snajke, aleksandra prijović, nadica ademov, starsSKANDAL – Mlade pevačice, Aleksandra Prijović i Nadica Ademov nekada su bile nerazdvojne, a sad ne mogu očima da se vide.

Mediji su objavili da je njihovo prijateljstvo puklo zbog ljubomore.

Nadica Ademov je bivša devojka Breninog sina, a kako se navodi, ona ne može da podnese to što je njena veza pukla.

Nadica je počela da ogovara Prijovićku na svakom koraku, te je ona zbog toga stavila tačku na njihovo prijateljstvo. Prijovićku je naročito pogodila Nadičina izjava da joj je žao koleginica koje su morale da ugrade silikone.

FILIP JOJ SAMO UGAĐA: Evo gde je sad odveo Prijovićku!

– Aleksandra je besna na Nadicu. Ubeđena je da je na nju mislila kad je to izjavila, a i ne može da joj oprosti što je kod zajedničkih prijatelja komentarisala kako Prija ne bi nikad bila ovo što je danas da nije upecala Breninog pastorka. S druge strane, Nadica je neko ko je imao naklonost i publike i žirija u „Zvezdama Granda“ pa ipak nije uspela da napravi ozbiljniju karijeru.

– Ademovljeva je jednom prilikom kroz šalu izjavila da Aleksandra nije boginja ako se zabavlja s Filipom Živojinovićem, i to je bio početak zahlađenja odnosa između njih dve. Pre nedelju dana Prijovićka me zvala, bila je jako besna zbog Nadičine izjave u vezi sa silikonima i tada mi je rekla da više ne želi da je vidi u životu – rekao je izvor za Kurir.

PRIJOVIĆKA POKAZALA SVE ATRIBUTE: Istakla grudi, ali i još nešto!

loading...