facebook
SKANDAL

Poslednji Šabanov snimak koji će vam pocepati srce: Kralj je otpevao “Žal”, pao u sevdah, udario se pesnicom po srcu! VIDEO

SKANDAL – Snimak je nastao samo nekoliko sati pre tragedije u kojoj je nastradao kralj narodne muzike
Šaban Šaulić, legenda narodne muzike, poginuo je juče nakon stravične saobraćajne nesreće u Nemačkoj. Šaban je bio na nastupu u Bilefeldu, a samo par sati nakon toga ubio ga je pijani Nemac bez dozvole koji je divljao za volanom.

Društvene mreže su tokom jučerašnjeg dana “eksplodirale”. Najpre niko nije mogao da veruje da je Šaban stvarno poginuo, ali kada je ta vest potvrđena, usledile su poruke od kojih se slamaju i najtvrđa srca.

Od Šabana su se opraštale kolege, ali veličina jedne legende ogleda se zapravo u tome koliko je “običnih ljudi” uputilo poslednju poruku “kralju narodne muzike”.

Baš jedna od takvih jeste i poruka koju je ostavila Jasmina Haliliović. Ona je na Fejsbuku okačila snimak Šabana Šaulića koji u klubu u kojem je poslednji put nastupio peva pesmu “Žal”. Jasmina je i napisala rečenice koje će vas naterati da zaplačete.

“Svet je ostao bez kralja narodne muzike. Doživela sam ga zadnji put. Nadam se da mu je dobro tamo gde je sad.. Nikad neću zaboraviti koji osećaj mi je dao tu noć, sa njegovim prelepim pesmama.

Evo i Jasmininog videa sa poslednjeg Šabanovog nastupa:

loading...

POPULARNO

Loading…