Pomirili se Kaća i Bane!

596
SHARE

Bane Janković i Katarina ŽivkovićSKANDAL – Popularni par, pevačica Katarina Živković i maneken Bane Janković odlučili da opet daju šansu ljubavi. Mediji su objavili da je Katarina iznenadila popularnog manekena kada je ušetala u lokal koji je Bane nedavno otvorio. Par je celo veče uživao u hrani i vinu, a onda je Živkovićeva odlučila i da zapeva.

Izvor koji je bio na licu mesta je otkrio:

Bane nije očekivao da će Kaća doći. Čuli su se kada se vratila iz Australije i on je zvao da dođe u njegov restoran „Keč”, ali mu nije precizirala dan. Samo je u petak uveče ušetala u lokal i on od tada nije skidao osmeh sa lica. Nisam siguran da li su se oni pomirili nedavno ili je to veče bilo presudno. Da su i dalje zaljubljeni, videlo se iz aviona. – rekao nam je izvor koji je bio na licu mesta.

Na sve ovo popularni maneken je reka oza medije :

– Mi se nikada nismo svađali, a da smo se u nekom emotivnijem smislu pomirili…jesmo. Ja Kaću volim, mnogo godina je iza nas, kao i razne situacije, naišli smo na krizu koja nam je pomogla da shvatimo da nas dvoje ne možemo da se, bar, ne čujemo. Uživam kada smo zajedno, sada je sve super, ali je još rano da pričam o celoj situaciji. Nisu se sve stvari iskristalisale. Polako, biće prilike da detaljnije pričamo o svemu.

loading...