Pomerili maturu zbog koncerta Jelene Karleuše -JK srce puno ponosa

398
SHARE
Jelena Kareluša
Jelena Kareluša

Učenici Pete beogradske gimnazije su zbog Karelušinog  koncerta pomerili svoje matursko veče. Maturantima je bal prvobitno bio zakazan za 15. jun, međutim, učenici su se u velikom broju obratili direktoru škole da se datum izmeni jer dosta učenika te večeri želi da ode na Karleušin koncert.

Jedan od učenika je medijima izjavio :

– “Kada nam je saopšteno da na dan Jeleninog koncerta imamo maturski bal, većina nas se okupila i složila da treba da obavestimo direktora da nam je taj dan jedan od najbitnijih jer naša diva pravi spektakl, te da želimo da se proslava odloži. Postoje i oni kojima to nije bilo bitno, ali je većina nas je bila za to da se odabere drugi dan.

– Direktor je prihvatio naše prohteve i veoma smo mu zahvalni na tome. Odmah nam je saopšteno da je škola uspela da odloži maturu i pomeri za dva dana ranije, tako da večeras idemo na proslavu, a u subotu na spektakl koji nismo mogli da propustimo. Ona ne pravi koncert često, sada je obećala nešto neviđeno, a njenu muziku većina nas svakodnevno sluša. Sada smo zadovoljni jer ćemo u jednoj nedelji imati dva dana za pamćenje koja svakako nikada nećemo zaboraviti “.

jelena-karleusa-koncert-maturanti

Popularna Kareluša je veoma srećna zbog ovakvog poteza maturanata:

– “Puno mi je srce i ponosna sam zbog ovoga što ste mi rekli. Mladi ljudi su moja snaga i moja najveća podrška! Ma koliko da je teško biti ja na ovim prostorima i pomerati granice, znam da nije uzalud. Dolaze nove generacije, koje cene kvalitet i trud, cene prave vrednosti i predstavljaju novu i bolju Srbiju u budućnosti.”

loading...