facebook
Nenad Marinković Gastoz SKANDAL

Policija upala u Gastozov stan, tražili oružje i drogu!!

Nenad Marinković Gastoz

SKANDAL – Zbog sumnje da u stanu krije drogu i oružje, policija je pre nekoliko dana upala u stan Nenada Marinkovića Gastoza u rodnom Svilajncu.

Vladimir Radača sa kojim Nenad živi u Svilajncu, je za medije naveo da su se zadržali sat i po vremena, te da se uplašio jer nije znao o čemu je reč.

– Nekoliko uniformisanih lica pozvonilo mi je u petak u šest sati ujutru. Najpre sam pomislio da moram da pomerim svoj auto jer je poslednjih dana bilo reči o poplavama. Međutim, čim sam otvorio vrata, oni su mi na nos nabili nalog za pretres. Bio sam sam jer je Nenad u rijalitiju. Budući da znam svoja prava, odmah sam pozvao dva svedoka jer sam se uplašio nameštaljki. Bio sam šokiran kada sam čuo da traže drogu i oružje. Nenad i ja nemamo nikakve veze s tim! – tvrdi Radača.

– Pretražili su svaki ćošak. Sve su gledali, do najsitnijeg detalja. Čitao sam u medijima da je prošle nedelje bila akcija policije i da su pohapsili dosta ljudi zbog droge, ali Nenad i ja nemamo veze s tim. Ne znam da li smo nas dvojica omraženi zbog rijalitija, ili smo nekome na piku pa nas je prijavio bez osnova. Gastoz i ja nikad nismo imali dodirnih tačaka s nelegalnim poslovima, a kamoli s drogom. Nismo mi neki tamo klošari, nego pošteni momci – objašnjava Vladimir.

Milutin Radosavljević Mili, tvrdi da njegovom cimeru iz rijalitija život visi o koncu jer mafija hoće da ga ubije zbog duga.

MAFIJA HOĆE DA UBIJE GASTOZA! NEMA DA VRATI OGROMNE PARE!

Nenad Marinković Gastoz

– Gastoz je opasan folirant. Kao, ušao je u „Parove“ zbog promocije, a zapravo je pobegao od krimosa koji ga jure zbog duga od 50.000 evra.

 

– Od mafije je uzimao i drogu i sad – prpa, bato! Sve znam o njemu. Bilo mu je lepo dok je uzimao belo, a sad beži jer nema više nastupa po klubovima kao pre. Što je pevao, pevao je, sad mu se piše crno jer nema šanse da vrati te pare. To je ozbiljna lova, a on je ko crkveni miš! – pričao je Mili.

loading...

POPULARNO

Loading…