POKLON OD 300.000 EVRA: Ćerka Mileta Kitića i Marte Savić zanemela kada je videla šta su joj roditelji kupili!

551
SHARE
 Elena Kitić, Mile Kitić
Printskrin: Youtube/Emisija Premijera

SKANDAL – Popularni pevač, Mile Kitić i njegova supruga iznenadili svoju ćerku Elenu skupocenim darom.
Pevač i njegova supruga su odlučili da joj kupe stan od 150 metara kvadratnih na Novom Beogradu, koji košta oko 300.000 evra.

Elena je pretprošle godine postala punoletna i zaista je željno čekala da se osamostali. Kako su joj oba roditelja poznate ličnosti, nije želela da se dugo zadržava pod njihovim krovom, pa da drugi pričaju da joj je lako i da zavisi od njih.

 – Sada je srećna i veoma zahvalna, jer danas retko ko njenih godina može da priušti sebi stan ili da mu ga roditelji poklone.

 Elena Kitić, Mile Kitić
Foto: Instagram/elenakitic

– Ona je dugo pričala kako želi svoj stan, a Marta i Mile su je iznenadili poklonom. Elena je bila oduševljena, naročito što joj se dopada lokacija – navodi izvor blizak Eleni Kitić za “Alo” i dodaje:

Stan želi da opremi u nekom svom stilu, drugačije od Mileta i Marte. Ona se već preselila tamo, ali kako često putuje kod dečka, još ga nije potpuno skockala.

Elena Kitić, promena, imidž , kosa

ELENA KITIĆ PROMENILA IMIDŽ: Sada je PLAVUŠA!!! VIDEO

SKANDAL – Ćerka popularnog pevača Mileta Kitića rešila je da vidi kako se plavuše zabavljaju. Naime, mlada pevačica je svoju crnu kosu zamenila platinasto plavom bojom. Elena Kitić…
loading...