Pogledajte kako izgleda novi dečko Indire Radić!

1201
SHARE

Goran Kurtuma je ostavio svoju suprugu zbog pevačiceSKANDAL – Popularna pevačica, Indira Radić odlučila da sa svojim novim dečkom pobegne iz Srbije.

Pevačica i njen ljubavnik otputovali su u Nemačku kako bi izbegli pritisak javnosti zbog njihove afere.

Indira je u subotu imala nastup u Nemačkoj i tada je otputovala sa Goranom. S obzirom na to da se u poslednjih 10 dana podigla velika prašina oko njihove veze i da se tim povodom oglasila i Goranova supruga, golupčići su odlučili da se sklone iz Srbije kako bi izbegli pritisak javnosti. Radićeva se nije oglašavala, jer ne želi da od privatnog života pravi špansku seriju. Ona je sa Kurtumom nekoliko meseci u ljubavnoj vezi i uživaju, a oni koji ih poznaju kažu da se mnogo vole i da se to vidi. Svesni su bili da će njihova ljubav imati prepreka zbog okolnosti koje ih okružuju.

– Zato su se ovih dana sakrili u drugu državu, jer ne žele da se zamaraju raznim pričama, niti žele da ih paparaci jure. Goran svoju dragu prati na svim nastupima, a koliko ima ozbiljne namere, govori podatak da je na svom Fejsbuku postavio Indirinu sliku kao profilnu – rekao je izvor blizak pevačici za medije .

 

loading...