PODELA IMOVINE: Leka ostavio Nini stan od 260.000 evra!

846
SHARE

Branislav Lečić , Nina Radulović , sin Lav, razvod ,imovina , stan, podelaSKANDAL – Poznati glumac Branislav Lečić i njegova supruga Nina se dogovorili da dobije sina Lava i alimentaciju od 350 evra, te nekretninu kod Belog dvora.

Poznati par se  razvodi posle šest godina braka, a glumac je napustio stan kod Belog dvora vredan blizu 260.000 evra, u kojoj će njegova supruga nastaviti da živi s njihovim sinom Lavom.

– Iako bračna kriza traje već nekoliko meseci, glumac je tek nedavno napustio zajednički dom, u kome je Nina ostala da živi sa sinom. Pre nego što su potpisali papire za razvod, njih dvoje su se dogovorili kako će raspodeliti imovinu stečenu u braku. Jeste da Nina nije potpisala predbračni ugovor, ali su se kod advokata brzo usaglasili šta kome pripada.

Branislav Lečić , Nina Radulović , sin Lav, razvod ,imovina , stan, podela
– Njoj je samo bilo važno da zadrži stan u Lisičjem potoku koji je Leka kupio kad su se venčali. U mirnom je kraju, prostran je, ima terasu od 40 kvadrata koja gleda na Avalu. Leka je zbog sina pristao na to. Pošto je sad sam, njemu je dovoljan stan na Vračaru u koji se preselio – rekao je izvor za Kurir.

loading...