PLJUŠTE UVREDE U ZG, KARLEUŠA PONIZILA VIKI: Ti si SELJANKA! Izvini mi se odmah na KOLENIMA!

6849
SHARE

Jelena Karleuša, Viki Miljković, svađa, laž, Zvezde GrandaSKANDAL – Popularne pevačice i članice žirija muzičkog žirija Zvezde Granda, Jelena Karleuša i Viki Miljković se žestoko posvađale u novoj emisiji.

Kada je učesnica ovog muzičkog takmičenja, Snežana Mladenović otpevala dve pesme, popularna Karleuša je ponovo navela da mladi takmičari često pevaju seljačke pesme.

Devojka je pevala pesmu “Lepi moj” za koju je JK priznala da joj je jedna od omiljenih, a za drugu pesmu “Požuri ljubavi u moj zagrljaj” Jelena je rekla kako je smatra seljoberskom.

“Lepi moj” je moja omiljena pesma. Mene interesuje kako neko sa 23 godine, neko ko svira violinu, klasičnu muziku izabarala ovu drugu pesmu “Požuri ljubavi u moj zagrljaj?” pitala je Jelena Karleuša mladu takmičarku a onda se Snežana Đurišić ubacila.

“Šta fali toj pesmi” vikala je ona.

Zašto ovde mladi takmičari forsiraju muziku po parametru koja je seljoberska. Što mlađe to strašnije. Zašto se to dešava?“, pitala se JK.

Viki se ubacila u razgovor jer joj se nisu dopale Jelenine reči.

“Zvučiš kao vrlo loš eho iz noćne more“, rekla je Karleuša koleginici.

Jelena Karleuša

“Ja sam tvoj glas razuma. Mogu ja da ti odgovorim umesto devojke”, rekla je Viki. Takmičarka je rekla da je dugo birla drugu pesmu koja je izazvala haos.

“Iz emisije u emisiju pokušavaš da mi prodaš foru da je 100 puta ponovljena laž isitna” rekla je Viki.

“Ti hoćeš da kažeš da ja lažem?” pitala ju je ljutito Jelena.

“Ne, ne. Ne mogu da ti dozvolIm da govoriš da je to seljoberska muzika. Shvati to kako hoćeš”, odbrusila je Viki.

Jelena Karleuša, Viki Miljković, svađa, laž, Zvezde Granda“Nismo došli da se vređamo! Kada nekome kažeš da laže ti ga vređaš. Izvini se na kolenima, odmah da se ja sad ne bih nlajutila!” zahtevala je Karleuša.

“Nisam rekla da lažeš, nego da to što pričaš da je laž. Pesme koje ti iz emisije u emsiiju nazivaš seljačkim”, konstatovala je Miljkovićeva.

“Saša ja kao zvezda koja ovde donosi najveću gledanost nisam zaslužila da slušam njeno vređanje. Ja bih te molila da joj kažeš me na naziva lažovom”, rekla je Jelena Popoviću, a potom žestoko oplela po Viki.

“To je moje mišljenje, kao što mislim da si super pevačica, ali po mojim parametrima ti si seljanka. Nemoj me nazivati lažovom, ozbiljno ću se naljutiti. Nemoj da me diraš, sjaši bre!” razdrala se JK.

loading...