facebook
SKANDAL ZADRUGA ZADRUGA RIJALITI

PLJUŠTALE UVREDE NA SVE STRANE! Miljana SPREČILA Mariju da nasrne na Lepog Miću! VIDEO

zadruga

SKANDAL – Pravi haos je nastoa neposredno pre izbora potrčka od strane vođe Olje Bajrami, kada je Milan Milošević ušao i sa nekoliko pitanja pomamio ukućane.

Usled raspave koju je imao sa sudijom Snežanom Ilić, koja tvrdi da je on pljuvao pravosuđe, on se pravdao da nije koristio te reči dok je psovao Ilićevu, pa se u svađu sa njim uključila i Marija Kulić, koja je pevača osudila što je “psovao mrtvu majku” Snežani, na šta ona nije mogla da ćuti.

– Vreme je da mi se skinu sa leđa stvari da ja vređam državu, ko god mi ubacuje laži u usta, je*aću mu majku i boli me kur*c ko mu je majka – pravdao se Mića, nakon čega je Miljana rešila da progovori:

 – Ne možeš mene da hvataš na viku. Naglasio si mrtvu majku kada si je psovao. Prostakluk na nivou, ulicizam, toliko o tvojoj elokvenciji i interligenciji. Mama, nemoj da se spuštas na njegov nivo, moraš mnogo nismo da se spustiš – rekla je Miljana gledajući kako se Marija raspravlja sa Mićom dok je ona urlala:

– Oćeš kur*c da ti dam, da ti zatvorim ta tvoja smrdljiva usta, m’rš, svinjo, m’rš, kosture – govorila je Marija, dok je obezbeđenje reagovalo i sprečilo bilo kakav fizički kontakt.

Kako je sve izgledalo pogledajte u priloženom videu:

 

loading...

About the author

scandal team

Add Comment

Click here to post a comment

Loading…