facebook
EVA RAS

Pijani čovek upao u stan Eve Ras! Glumica umalo doživela srčani udar!

Eva Ras

SKANDAL – Slavna glumica Eva Ras doživela je veliku neprijatnost kada joj nepoznati pijani muškarac upao u stan tražeći berberina.

Evina jako dobra prijateljica isprčala je šta je glumica nedavno doživela.

– Ona sama živi u tom stanu i kada je primetila muškarca odmah je zaključlila da je provalnik koji će pokušati da je opljačka. Nema ona neki novac kod sebe, ali ipak u toj situaciji, prvo joj je to palo na pamet. Stajala je kao ukopana, a kako mi kaže, čovek je tada počeo da priča neke nepovezane stvari. Tad je shvatila da je on u alkoholisanom stanju. Dodatno se uplašila šta može da joj uradi. Mislila je da će doživeti srčani udar. U trenutku kada je krenuo ka njoj potpuno se izbezumila i nije mogla da se pokrene. Čovek je gledao po stanu, pričao nebuloze i zateturao se. Zamalo nije pao na nju. Kada je pomislila da beži, on je izašao – otkrila je Evina prijateljica.

Eva Ras je potvrdila celu priču i ispričala šta se dogodilo:

– Zaboravila sam da zaključam vrata i čula sam da je neko ušao. Mislila sam da je provalnik, videla sam ga kako stoji u hodniku. Sve se dobro završilo, bio je to neki pijani čovek, tražio je berberina. Mnogo sam se uplašila – rekla je Eva.

 

loading...

About the author

scandal team

Add Comment

Click here to post a comment

POPULARNO

Loading…