PEVAČKI PAR DOBIO NASLEDNIKA Petar i Ivana postali roditelji!

484
SHARE

Ivana Pavković, Petar MitićSKANDAL – Poznati estradni par, pevačica Ivana Pavković i pevač Petar Mitić postali su roditelji.

Oni su dobili sina  jutros, nešto posle devet časova, a pevač je na društvenoj mreži Instagram sinoć objavio fotografiju na kojoj se vidi da su spremni za doček sina.

“Čekamo tatinog sina”, napisao je Petar Mitić uz fotografiju.

Pevačica se porodila u jednoj privatnoj klinici u Beograd, a porođaj je prošao bez komplikacija, a mama i beba se osećaju dobro.

Prve čestitke ponosnim roditeljima su uputile njihove kolege: Milan Dinčić Dinča, Ljubomir Perućica, Katarina Živković i Daria Stanojević.

Ponosni roditelji su bebi dali ime Vujadin:

“Vujadin nas je iznenadio. Trebalo je u toku ovog dana da dodje na svet, ali je požurio. Pošto je velika beba morala sam da ga rodim na carski rez, ali je najvažnije da je on zdrav, a mi srećni”, istakla je pevačica. Kaže da je njena jača polovina, pevač Petar Mitić izgubljen otkad je postao otac.

“Morate da ga vidite. Samo se smeje i presrećan je. Ni ja ne mogu još da verujem da smo postali roditelji – dodaje Ivana.

Podsetimo, Ivana i Petar su se upoznali u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, a venčali su se u julu ove godine u hramu Svetog Jovana.

Cekamo tatinog Sinaaaaa!!!😆😆😆😇😇😇😷😢😢😢

Fotografiju objavljuje Petar Mitić (@petarmitic86)

loading...