Pevačicu suprug izbacio iz kuće!

700
SHARE

Ivana Stamenković SindiSKANDAL – Bivša ”Modelsica” Ivana Stamenković Sindi morala je da pokupi stvari i napusti stan u Novom Beogradu.

Ona je posle razvoda od Nikole Pavlovića morala da napusti stan koji se nalazi u njegovom vlasništvu.

Poznati par već godinama vode bitku na sudu u vezi sa nasiljem u porodici. Modelsica je  optužila bivšeg supruga za nasilje, a potom i on nju…

Nikola je zvanični staratelj njihove ćerke Petre, a Sindi je viđa dva dana nedeljno.

– Nikola nije prepisao stan na Sindi, samo joj je dozvolio da ga koristi. Ona je u njemu živela godinama. S obzirom na to da joj je iseljenje bilo najavljeno, prilikom ulaska izvršitelja, Ivana nije bila u stanu, niti ijedan komad nameštaja i pokućstva. Bivša modelsica potrudila se da sa sobom ponese baš sve – od tehničkih uređaja i slika sa zida do sanitarija. Kako ništa od toga nije njeno, izgleda da će za to krivično odgovarati. Ona je pravo da živi u ovom stanu izgubila još pre dve godine, kada je izgubila i starateljstvo nad ćerkom, rekao je dobro obavešteni izvor, a prenosi pulsonline.

– Zbog situacije zatečene prilikom ulaska u stan i činjenice da nijedan od komada nameštaja koji nedostaju nije njeno vlasništvo, protiv Ivane ćemo podneti krivičnu prijavu. Takođe, prijava će biti podnesena i protiv Ivaninog oca, Vojislava, zbog sumnje da je učestvovao u svemu tome. Prijavu podnose vlasnici stana, a to su moji roditelji – kaže Nikola Pavlović.

loading...