PEVAČICI PRETE SMRĆU Završićeš kao Ksenija i Jelena!

680
SHARE

Maja NikolićSKANDAL – Popularna pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja Pinkove Zvezde uplašena je za svoj život!

Maji Nikolić već nedeljama stižu poruke u kojoj joj prete ubistvom.

Naime, Kurir je došao u posed SMS poruka sa telefona popularne pevačice u kojima je nepoznati muškarac napisao da će završiti kao njene dve koleginice – Ksenija Pajčin i Jelena Marjanović.

– Mnogo se igraš svojim jadnim životom, Majo! Mnogo pričaš. Tvoj jezik će te oterati u grob. Toliko sam blizu da ti preprečim put na ulici, sateram te u ćošak i pesnicama te bijem dok ne poplaviš – zapretio je pevačici nepoznat muškarac.

Pevačica se uplašila, ali mu nije ostala dužna:

– Alo, monstrume, sjaši s mene!Samo da znaš da sam te prijavila policiji. Nemoj više da ti je palo na pamet da mi pretiš! Zaštićena sam, a ti ćeš zbog ovoga završiti u zatvoru – odgovorila mu je pevačica.

Zbog tebe ću ako treba služiti kaznu od 100 godina, a ti ćeš uskoro dobiti šta zaslužuješ! – napisao je u poruci, a onda poslao i sledeću:
Tvoj pogani jezik brže je od pameti, klošarko! Od ovog trenutka pažljivo gledaj kako izlaziš iz zgrade, možda ti se život kobno završi. Šteta, a tako si dobra pevačica. Tvoja sahrana će biti medijski propraćena. Imaš primer tvojih koleginica Ksenije Pajčin i Jelene Marjanović – napisao je manijak dok mu Maja više nije odgovarala.

Popularna pevačica je potvrdila da je dobila pretnje smrću.

– Već 20 godina trpim torturu nenormalnih fanova, koji na razne načine dolaze do mog broja telefona i urnišu me. Više puta sam se susretala s neprijatnim ljudima i situacijama. Ovaj slušaj ću sigurno prijaviti policiji. Nije mi svejedno, iako smatram da te pretnje nisu realne. To je neki slabić koji ne zna kako da me pridobije – rekla je Maja Nikolić.

Dragana Mirković, Pinkove Zvezde, Maja Nikolić, suze

ODMAH VIKALA NA NJU: Maja Nikolić stigla u Pinkove zvezde! Dragana Mirković se RASPLAKALA!…

SKANDAL – U novoj emisiji popularnog muzičkog takmičenja Pinkove zvezde, umesto Dare Bubamare i Aleksandre Radović, u crvenim stolicama će sedeti Maja Nikolić i Bora Đorđević. Popularna pevačica…
Maja Nikolić, Pinkove zvezde

Maja Nikolić ŽESTOKO napljuvala Aleksandru Radović!

SKANDAL – Mediji su ranije objavili da bi pevačica Maja Nikolić trebala da samo zameni Daru Bubamaru dok je odsutna zbog operacije slepog creva,…
loading...