Pevačica završila na infuziji

386
SHARE

Ana Sević
SKANDAL
– Poznata pevačica Ana Sević, noć uoči krštenja njene ćerkice Lorene,  završila u bolnici gde je primila infuziju zbog iscrljenosti.

Pevačica je bila posvećena organizaciji velikog slavlja povodom krštenja ćerkice snimanju spota i promociji singla, što je koštalo zdravlja, pa je u nedelju uveče morala da zatraži medicinsku pomoć, saznaje naš portal.
Naime, protekli period je za Anu bio poprilično naporan jer je bila posvećena organizaciji velikog slavlja povodom krštenja ćerkice, završavala poslovoe oko snimanja novog spota i promociji singla, a sve je to uticalo na njeno zdravlje, te je morala da zatraži medicinsku pomoć.

Pevačicin suprug je na ovu temu za medije rekao:

–Kako ste to saznali? Pa, tačno je da se to desilo. Svaka njoj čast kako je sve izdržala. Preuzela je previše obaveza na sebe u proteklom periodu. Ona se najviše posvetila organizaciji krštenja, a potom i slavlju. Osim toga, ona je proteklih dana promovisala i novu pesmu i očigledno je sve to radila na veliku štetu svog zdravlja i maksimalno je izmaltretirala sebe. Narednih dana će da malo miruje i brzo će biti ona stara Ana.

loading...