Pevačica progovorila o aferi s dečkom Rade Manojlović!

1977
SHARE

Aleksandra MladenovićSKANDAL – U jednom nedeljniku osvanula priča da je Rada Manojlović izbacila iz stana svog dečka Harisa Berkovića.

Pevač  se dopisivao sa njihovom koleginicom Aleksandrom Mladenović, a tada su krenule i špekulacije da je mlada pevačica “bacila oko” na koleginicinog dečka i da mu zato piše poruke.

Aleksandra je u izjavi za medije otkrila da li je u kontatku sa Radinim dečkom i da li je istina da joj se dopada.

– Ma, kakvo dopisivanje! To nije istina. Dečko mi je samo čestitao putem poruke kada mi je izašla nova pesma, ja sam mu zahvalila i to je sve. Nismo u kontaktu nas dvoje.

Aleksandra Mladenović– Ne gledam Harisa na taj način zaista. Čak mogu da kažem da nije moj tip muškarca. Mi imamo korektan kolegijalan odnos i to je sve. Čak ni prijateljski. Verujte mi, nas dvoje smo više na “ćao-ćao“.

– Dok smo bili na turneji u Americi više sam se družila sa drugim kolegama, nego sa njim. On se sve vreme kuckao sa Radom. Ha, ha – otkriva mlada pevačica.
– Slobodna sam i fokusirana na karijeru. Sad mi je to bitno. Uroš me ne zanima, ne treba se vraćati u prošlost. Ostali smo u korektnim, prijateljskim odnosima – tvrdi pevačica iz Žitorađe.

loading...