Pevačica odbila 10.000 evra za sex!?

532
SHARE

Jadranka BarjaktarevićSKANDAL – Atraktivna pevačica, Jadranka Barjaktarević mami muške uzdahe svojim stasom i glasom. Popularna Jadranka dugo vremena nije želela da nastupa po beogradskim klubovima:
-Dugo sam pevala po najboljim i najposećenijim beogradskim klubovima i splavovima. Bila sam izuzetno tražena, i u jednom trenutku sam rešila da prekinem iz više razloga. Glavni razlog da se povučem bio je taj što nisam želela da me svrstavaju u isti koš sa mnogim mojim novopečenim koleginicama koje rade pošto-zašto, i silnim onim devojkama kojima je pesma paravan za druga primarna zanimanja i zvanja, od kojih je danas starleta jedno od najomiljenijih. Iskreno, jako bih volela da mi neko otkrije definiciju starlete.

Poznajem dosta devojaka iz moje branše koje iz raznih razloga i pobuda nastupaju po klubovima, i koje nemaju cenu, nego su do te mere srozale ovu profesiju, pa rade i na kompezaciju, ma šta god ona podrazumevala. Vrlo sam nezadovoljna zbog takve situacije, i osećam se kao neko ko ne pripada tu, iako sam estradna ličnost. Imala bih mnogo toga da kažem o mnogima sa estrade, i rado bih pustila jezik, ali i da kažem, ne bih promenila ništa osim što bih postala skandalozna i tabloidna ličnost, a toga se gnušam. Moje viđenje ove profesije suštinski se kosi sa viđenjem mnogih mojih koleginica. Moj obraz nema cenu. Želim da ostanem dostojanstvena u svakom smislu, rekla je Jadranka.
-Desilo mi se da mi na jednom nastupu na Akapulku nonšalantno prišao čovek, za koga sam mislila da želi da naruči neku pesmu. Međutim, on je prišao i šapnuo: „Kad završiš s nastupom, 10000 evra dobijaš za noć sa mnom“. U tolikom šoku sam bila da nisam bila u stanju sledeću pesmu da otpevam. Svesna sam ja da sam deo estrade, ali ne želim da budem deo ove sramotne estrade na kojoj bi većina mojih koleginica zarad novca pristala na sve.

loading...