Pevačica Maja Nikolić : strahujem da će mi bivši povrediti decu!

379
SHARE

Maja NikolićSKANDAL – Poznata pevačica Maja Nikolić angažovala privatno obezbeđenje koje njene sinove Novaka i Lazara prati u školu.

Pevačica je zbog straha od bivšeg verenika, Alena Saveć, koga je tužila za prevaru, kriminalne radnje, bigamiju i pretnje smrću, angažovala  obezbeđenje , te obavestila nadležne organe, od kojih je tražila da zaštite nju i njenu porodicu.

Tužbu neću povući, a dotični gospodin je moja prošlost i ne želim osobi poput njega da dajem na značaju. Zbog njegovog dolaska u Srbiju, nisam uplašena za sebe, ali za decu jesam. Ipak, verujem u naše organe reda i prijatelje koje sam angažovala da ih prate u školu i da im pruže zaštitu, tako da smatram da nema razloga za brigu. Sa njim ću se videti uskoro na sudu – rekla je pevačica

Maja je Alena tužila i za utaju poreza i prodaju narkotika, ali i zbog pretećih poruka koje joj je slao.

Lešinarko, postaćeš invalid! Nisi svesna u šta si se upetljala. Ku**etino, predstavljaš se kao velika Srpkinja, a ti si obična drolja. Napiši na Tviteru demant. Ološu jeftini, naj***ćeš ako ne dematuješ, ali nećemo te ubiti, nego silovati i unakaziti. Odgovori da znam jesi li razumela. Ja ti otvoreno govorim ko sam, pa da vidim koliko si pametna – sadržaj je samo jedne od poruka koje je Maja pokazala u policiji.

 

Alen Savić
Alen Savić
loading...