PEVAČICA DOBILA OZBILJNE PRETNJE: Cuco, izbriši Šabana ili ode prst!

1522
SHARE

Ivona Negovanović Cuca, Rade Čokan, Šaban Šaulić, tetovažaSKANDAL – Poznata pevačica Ivona Negovanović Cuca i navodna ljubavnica Šabana Šaulića upala u nove nevolje.

Popularna Cuca, koja je navodno oko dve godine bila u tajnoj romansi sa Šabanom Šaučem, zbog anonimnih pretnji koje je dobila morala je njegovo ime na domalom prstu desne ruke da prepravi u ružu.

Cuca je i natpis na podlaktici „Umom srcu postoji samo…”, posvetila aktuelnom partneru, a u nastavku je druga tetovaža, a to je kratko „Čokan”.

“Sve što znam je da je jednostavno morala da ukloni tu tetovažu kako zna i ume. Priznala mi je da dobija pretnje i da to mora da uradi. U jednoj od poruka je stajalo da će joj biti odsečen prst na kojem je Šabanovo ime ukoliko ga ne prepravi. To je samo deo pretnji, dok o ostalima nije htela ni da priča. Bila je vrlo uplašena, ali nije želela da kaže o kome se radi, samo mi je nagovestila da zna ko joj šalje takve poruke”, otkriva izvor blizak Cuci.

“Prepravila ju je bez pogovora jer je svakako planirala da stavi tačku na svako sećanje na Šabana. Ona je stalno isticala da ga voli, poštuje i da mu je zahvalna na svemu što je uradio za nju, ali zbog njegove porodice su prekinuli svaki kontakt. Ni Čokanu nije prijalo što ona nosi tetovažu Šaulića”, ispričala je u poverenju Cucina poznaninca, a prenosi Kurir.

Prava istina oduvek i zauvek 😇😚💏❤

Fotografiju objavljuje Ivona Negovanovic Cuca 💕💖💕💖💕 (@cuca_official)

😎🙉🙈🙊😉

Fotografiju objavljuje Ivona Negovanovic Cuca 💕💖💕💖💕 (@cuca_official)

loading...