PEVAČA NE ZANIMA VANBRAČNO DETE!

853
SHARE

Robert Šaulić, Šaban Šaulić, sin, nebriga, siromaštvo, bedaSKANDAL – Najstariji sin slavnog pevača, Šabana Šaulića jedva sastavlja kraj s krajem. Pevačev sin Robert čuva jednog starca a bi imao novac za hranu i lekove

Komšija Šabanovog sina je na ovu temu za Kurir rekao:

– Kad bi Šaban znao kako mu se sin muči, a pritom je i bolestan, postideo bi se. Jadničak, čuva nekog nepokretnog dedu u selu Mužlje i tako zarađuje.

– Nema pedeset kilograma sa sve krevetom. Pretvorio se u kost i kožu. Koliko sam čuo, teško je oboleo i jedva skupi novac za lekove. Majka mu pomaže koliko može, mada je i njoj penzija mala. Robert je mnogo dobar čovek, a dočekao je da otac neće ni da ga pogleda – priča komšija.

– Šaban zarađuje milione, njegova žena i deca se voze avionima i luksuznim automobilima, a Robert vozi bicikl po Zrenjaninu. Retko kad menja i garderobu jer nema od čega sebi da je priušti. Tuga kad ga pogledaš – završava Milorad.

Šaban me je uzeo na zub! Plašim ga se!

Popularni pevač je na ovu temu izjavio:

– Napravio sam ga u mladosti, on nije rođen iz ljubavi. Plaćao sam mu alimentaciju do 18. godine, sada ga ne viđam – izjavio je Šaulić za Skandal pre nekoliko godina.

Ovde živi Šabanov sin...
Ovde živi Šabanov sin…
loading...