PEVA UPRKOS SMRTI MAJKE: Gastoz nije otkazao nastup!

907
SHARE

Nenad Marinković Gastoz, Nova godina, dočekSKANDAL – Poznati učesnik rijalitija “Parovi”, Nenad Marinković Gastoz odlučio je da nastupi  u Beču iako mu je majka Goca iznenada preminula u Francuskoj početkom decembra.

Pobednik „Parova“ će u najluđoj noći pevati za publiku u Beču zajedno sa Zlatom Petrović.

Poznato je da je Gastoz pre mesec i po započeo muzičku karijeru pesmom „Namerno“, te da sve češće nastupa po dijaspori, gde je i dogovorio novogodišnji nastup.

– Nisam hteo da ga uznemiravam, pustiću da sve to malo prođe, ali da je otkazao, sigurno bi me pozvao, bar zbog hotela jer zna da je sve to rezervisano za njega. On je u oktobru uzeo kaparu. Pored njega, biće tu još naših pevača – Zvonko Demirović, Ema Ema, Zlata Petrović, Emir Habibović, pa će mu biti lakše – rekao je vlasnik restorana u kom će Gastoz pevati, prenosi Kurir.

– Mnogo mi je žao što mu se to dogodilo, ali život mora da ide dalje. Pravi je šoumen, pun je energije i želim mu mnogo uspeha. Ne daj bože nikome to što se njemu dogodilo. Život mu se promenio u sekundi. Ne očekujem od njega ne znam ni ja šta, neka doprinese atmosferi koliko bude mogao. Zbog njega je dosta omladine uzelo karte. Mi ga očekujemo i nadamo se da će sve biti okej – kaže vlasnik restorana.

Nenad Marinković Gastoz, Zorica Dukić, sahrana, skandal, psovanje, svađa

SKANDAL NA SAHRANI GASTOZOVE MAJKE: Zorica Dukić napala i vređala novinare i fotografe! VIDEO

SKANDAL – Poznati učesnik rijalitija Parovi, Nenad Marinković Gastoz oprostio se od mame Gordane. Ona je uče sahranjena na groblju u Svilajncu, a Gastoz je gubitak majke teško…

 

loading...