PERUĆICA NIKAKO DA ZABORAVI PRIJOVIĆKU: Hoću duet Aleksandrom, a za Filipa me…

2415
SHARE

Ljubomir Perućica, Filip Živojinović, Aleksandra Prijović, duetSKANDAL – Poznati pevač Ljubomir Perućica nikako da zaboravi bivšu devojku, Aleksandru Prijović koja sada uživa u ljubavi sa pastorkom Lepe Brene.

Iako je prošlo više od godinu dana kako je stavio tačku na ovu vezu, on i dalje zaokuplja medijsku pažnju zbog nekadašnje veze sa pevačicom.

Perućica sada tvrdi da bi voleo da snimi duet sa bivšom.

 

– Snimio bih duet sa Prijom, a kako bi Filip reagovao na to, nisam siguran, ali mislim da mu ne bi bilo svejedno. U stvari, sigurno mu se ne bi svidelo, jer da i ja da imam devojku koju volim, a koja hoće da snimi duet sa bivšim dečkom, ne bih se složio sa tim.

Mi sada, posle svega, imamo kolegijalan odnos i nema potrebe da se ona, Filip ili ja osećamo neprijatno zbog bilo čega. Šta je bilo – bilo je, svako je nastavio da živi svoj život, rekao je Perućica.

Pevač je ispričao kako ga devojke spopadaju na nastupima, ali da ostaje imun na takve stvari:

– Nisam jedni pevač koga devojke spopadaju na nastupima, to se stalno dešava, ali ne obraćam pažnju na takve stvari. Nisam od onih muškaraca koji podržavaju seks na jedno veče, ne volim da rizikujem.

Aleksandra Prijović, grudi, Guza, Tajland

SKINULA SE NA PLAŽI: Aleksandra Prijović isturila guzu, pa pokazala grudi!

SKANDAL – Jedna od najtraženijih Zvezda Granda, atraktivna pevačica Aleksandra Prijović je objavila seksi fotografije sa odmora. Atraktivna Aleksandra Prijović se odmara na Tajlandu i objavljuje provokativne fotografije…
Ljubomir Perućica

Ljuba Perućica ostao bez devojke pa se odao alkoholu!

SKANDAL- Poznati pevač Ljubomir Perućica je tri meseca bio u vezi sa 18-godišnjom misicom Milicom Simić. Ipak, mediji su ranije objavili da je ova “Zvezda Granda” okončala okončao svoju…
loading...