Parovi se završavaju u nedelju i ponovo počinju u ponedeljak, evo ko učestvuje!

506
SHARE

Parovi
SKANDAL
– Produkcija televizije Hepi je najavila da se rijaliti Parovi završava 28. jula. Ipak, oni pripremaju takmičenje sličnog tipa pod nazivom “Maldivi”, koje će krenuti već od ponedeljka.

Mediji su objavili da su ugovore za ovaj šou,koji će trajati tri meseca, potpisali Filip Đukić, Nenad Marinković Gastoz, užica Veljković, Tijana Ajfon, Mimi Oro i Jelena Golubović

– Moramo da odmah nastavimo sa šouom, ne smemo da dozvolimo da padne gledanost. Od septembra kreću “Velii Brat” i “Farma”, pa će biti ogromna konkurencija – rekla je navodno Tijana u rijalitiju “Parovi”

Osim nje, jedna starleta, koja je navodno potpisala ugovor za učestvovanje u rijalitiju “Maldivi”, potvrdila je navedena saznanjia.

– Tačno je da ćemo odmah nastaviti sa drugim rijalitijem. U suštini će sve biti slično, osim što ćemo mi više vremena provoditi u kupaćim kostitmima. Bićemo češće goli i više ćemo orgijati neko prethodnih meseci. Preko dana ćemo se takmičiti, a uveče je predviđeno da se pored jednog od bazena organizuju žurke – rekla je starleta za “Informer”, koja je htela da ostane anonimna.

loading...